Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Space

Viseča Svetilka Oblikovalca tega obeska so navdihnili eliptični in parabolični orbiti asteroidov. Edinstvena oblika svetilke je opredeljena z anodiziranimi aluminijastimi drogovi, ki so natančno razporejeni v 3D tiskanem obroču, kar ustvarja popolno ravnovesje. Odtenek belega stekla na sredini se uskladi s drogovi in doda njegov prefinjen videz. Nekateri pravijo, da svetilka spominja na angela, drugi mislijo, da je videti kot milostna ptica.

Ime Projekta : Space, Ime oblikovalcev : Daniel Mato, Naročnik ime : Loomiosa Ltd..

Space Viseča Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.