Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Space

Viseča Svetilka Oblikovalca tega obeska so navdihnili eliptični in parabolični orbiti asteroidov. Edinstvena oblika svetilke je opredeljena z anodiziranimi aluminijastimi drogovi, ki so natančno razporejeni v 3D tiskanem obroču, kar ustvarja popolno ravnovesje. Odtenek belega stekla na sredini se uskladi s drogovi in doda njegov prefinjen videz. Nekateri pravijo, da svetilka spominja na angela, drugi mislijo, da je videti kot milostna ptica.

Ime Projekta : Space, Ime oblikovalcev : Daniel Mato, Naročnik ime : Loomiosa Ltd..

Space Viseča Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.