Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ženska Obleka

Lacy magic

Ženska Obleka Čipka ustvarja različne iluzije pri vsaki ženski. Čipkarska magija povezuje sodobne sodobne ženske z antičnimi dobo. Čipkasta čarovnija, dvodelna, dame. Ročno pletenje. Oblikovalec je uporabil tehnike tkanja in spajanja. Krilo je bilo šivano s tehniko couture. Uporabljeni so bili materiali iz šifona, čipke, satena in bombaža. Prožnost je primerna za dve različni velikosti. Krilo, nov slog. Antiaging in antioksidant je tkanina, ki jo proizvaja nanotehnologija. Za sestanke, vabila, poseben videz.

Ime Projekta : Lacy magic, Ime oblikovalcev : Serap Safiye Yıldız, Naročnik ime : Yildiz Design .

Lacy magic Ženska Obleka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.