Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ženska Obleka

Lacy magic

Ženska Obleka Čipka ustvarja različne iluzije pri vsaki ženski. Čipkarska magija povezuje sodobne sodobne ženske z antičnimi dobo. Čipkasta čarovnija, dvodelna, dame. Ročno pletenje. Oblikovalec je uporabil tehnike tkanja in spajanja. Krilo je bilo šivano s tehniko couture. Uporabljeni so bili materiali iz šifona, čipke, satena in bombaža. Prožnost je primerna za dve različni velikosti. Krilo, nov slog. Antiaging in antioksidant je tkanina, ki jo proizvaja nanotehnologija. Za sestanke, vabila, poseben videz.

Ime Projekta : Lacy magic, Ime oblikovalcev : Serap Safiye Yıldız, Naročnik ime : Yildiz Design .

Lacy magic Ženska Obleka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.