Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Visa TLV

Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora Shirli Zamir Design Studio je zasnoval nov inovacijski center in pisarne VISA, ki se nahajajo v Rotschild 22-Tel Avivu. Pisarniški načrt ponuja dovolj mirnih delovnih področij, neformalna področja sodelovanja in formalne konferenčne dvorane. Prostor sestavljajo tudi mize za najem, ki jih ponujajo mlada zagonska podjetja. Načrt projekta je vključeval tudi inovacijski center, prostor, ki ga je mogoče določiti glede na število ljudi s premično particijo. Mestni pogled na Tel Aviv se odraža v pisarni. Ritem, ki so ga ustvarile zgradbe zunaj okna, so v notranjost vnesli zasnovo.

Ime Projekta : Visa TLV, Ime oblikovalcev : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Naročnik ime : VISA.

Visa TLV Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.