Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Visa TLV

Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora Shirli Zamir Design Studio je zasnoval nov inovacijski center in pisarne VISA, ki se nahajajo v Rotschild 22-Tel Avivu. Pisarniški načrt ponuja dovolj mirnih delovnih področij, neformalna področja sodelovanja in formalne konferenčne dvorane. Prostor sestavljajo tudi mize za najem, ki jih ponujajo mlada zagonska podjetja. Načrt projekta je vključeval tudi inovacijski center, prostor, ki ga je mogoče določiti glede na število ljudi s premično particijo. Mestni pogled na Tel Aviv se odraža v pisarni. Ritem, ki so ga ustvarile zgradbe zunaj okna, so v notranjost vnesli zasnovo.

Ime Projekta : Visa TLV, Ime oblikovalcev : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Naročnik ime : VISA.

Visa TLV Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.