Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Nakita

Merging Galaxies

Kolekcija Nakita Zbirka nakita Merging Galaxies Olge Yatskaer temelji na treh glavnih elementih, od katerih sta dva narejena v dveh različnih velikostih, ki predstavljata galaksije, sistem planetov in planete. Kosi obstajajo v zlatu / lapis lazuli, zlato / žad, srebro / oniks in srebro / lapis lazuli. Vsak element ima na zadnji strani zasnovo v obliki mreže, ki predstavlja gravitacijske sile. Na ta način se kosi med obrabo neprestano preoblikujejo, saj se elementi obračajo. Še več, optične iluzije nastajajo s finimi gravurami, kot da so postavljeni majhni dragi kamni.

Ime Projekta : Merging Galaxies, Ime oblikovalcev : Olga Yatskaer, Naročnik ime : Queensberg.

Merging Galaxies Kolekcija Nakita

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.