Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Okrasno Stojalo

Flower Vase

Okrasno Stojalo Tako kot cvet - leseno steblo in barvita prevleka po vaši izbiri. Ne glede na to, ali bo z enim samim cvetjem ali v šopku nova in osvežujoča vaza za rože cvet vnesla v vaš dom. Minimalno oblikovana vaza, navdihnjena z metodologijo "Math Of Design", je na voljo v več materialih in velikostih, prilagodite pa jo lahko tudi z izbiro barv, materialov in celo različnih tehnologij izdelave.

Ime Projekta : Flower Vase, Ime oblikovalcev : Ilana Seleznev, Naročnik ime : Ilana Seleznev.

Flower Vase Okrasno Stojalo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.