Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Okrasno Stojalo

Flower Vase

Okrasno Stojalo Tako kot cvet - leseno steblo in barvita prevleka po vaši izbiri. Ne glede na to, ali bo z enim samim cvetjem ali v šopku nova in osvežujoča vaza za rože cvet vnesla v vaš dom. Minimalno oblikovana vaza, navdihnjena z metodologijo "Math Of Design", je na voljo v več materialih in velikostih, prilagodite pa jo lahko tudi z izbiro barv, materialov in celo različnih tehnologij izdelave.

Ime Projekta : Flower Vase, Ime oblikovalcev : Ilana Seleznev, Naročnik ime : Ilana Seleznev.

Flower Vase Okrasno Stojalo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.