Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ženska Obleka

A Lenticular Mini-Dress

Ženska Obleka Digitalna tehnologija je danes ustvarila nešteto estetskih in izraznih sprememb v modnem oblikovanju z uvedbo novih medijev, ki temeljijo na tridimenzionalnih učinkih. Ta lečasta mini obleka prikazuje dinamično spremembo barve z modulom v obliki planktona. Lentikularne plošče iz tkanine, ki predstavljajo 3D zaslone, ustvarjajo iluzijo globine iz različnih zornih kotov, tekstilni dizajn na osnovi modula pa poudarja, da se prelivajoča barva širi od modre do črne. Za zagotovitev oceanskega občutka so prosojni PVC moduli dveh različnih grafičnih oblik združeni z moduli Lenticular brez šivanja.

Ime Projekta : A Lenticular Mini-Dress, Ime oblikovalcev : Kyung-Hee Choi, Naročnik ime : Sassysally.

A Lenticular Mini-Dress Ženska Obleka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.