Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ženska Obleka

A Lenticular Mini-Dress

Ženska Obleka Digitalna tehnologija je danes ustvarila nešteto estetskih in izraznih sprememb v modnem oblikovanju z uvedbo novih medijev, ki temeljijo na tridimenzionalnih učinkih. Ta lečasta mini obleka prikazuje dinamično spremembo barve z modulom v obliki planktona. Lentikularne plošče iz tkanine, ki predstavljajo 3D zaslone, ustvarjajo iluzijo globine iz različnih zornih kotov, tekstilni dizajn na osnovi modula pa poudarja, da se prelivajoča barva širi od modre do črne. Za zagotovitev oceanskega občutka so prosojni PVC moduli dveh različnih grafičnih oblik združeni z moduli Lenticular brez šivanja.

Ime Projekta : A Lenticular Mini-Dress, Ime oblikovalcev : Kyung-Hee Choi, Naročnik ime : Sassysally.

A Lenticular Mini-Dress Ženska Obleka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.