Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tradicionalna Obleka

Iranian Sarv

Tradicionalna Obleka Iranski Sarv je tradicionalna obleka kot nočna obleka. Želijo biti simbol Irana, kot je njegovo ime. Navdihnili so ga iranski slikarji in Sarv (Sarv je v Iranu ime drevesa). Iranska aristokracija je za razkošno in oblečeno izbrala žametno krpo in Termeh v draguljarjih in Serme-Douzi, da bi se oblekli v Safaviyehovo dobo. Danes imajo Termeh dekorativno vlogo v iranskih hišah. Namen oblikovalca je, da spremeni spremembe z ohranjanjem izvirnosti, Moderniziranjem in prinesejo kot obleko. Termeh obleka z iranskim vezenjem in Sermeh-Dozi (neke vrste ročno izdelan na tkanini) kot druge tkanina, se lahko uporablja.

Ime Projekta : Iranian Sarv, Ime oblikovalcev : Gol Sarv, Naročnik ime : .

Iranian Sarv Tradicionalna Obleka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.