Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tradicionalna Obleka

Iranian Sarv

Tradicionalna Obleka Iranski Sarv je tradicionalna obleka kot nočna obleka. Želijo biti simbol Irana, kot je njegovo ime. Navdihnili so ga iranski slikarji in Sarv (Sarv je v Iranu ime drevesa). Iranska aristokracija je za razkošno in oblečeno izbrala žametno krpo in Termeh v draguljarjih in Serme-Douzi, da bi se oblekli v Safaviyehovo dobo. Danes imajo Termeh dekorativno vlogo v iranskih hišah. Namen oblikovalca je, da spremeni spremembe z ohranjanjem izvirnosti, Moderniziranjem in prinesejo kot obleko. Termeh obleka z iranskim vezenjem in Sermeh-Dozi (neke vrste ročno izdelan na tkanini) kot druge tkanina, se lahko uporablja.

Ime Projekta : Iranian Sarv, Ime oblikovalcev : Gol Sarv, Naročnik ime : .

Iranian Sarv Tradicionalna Obleka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.