Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebna Hiša

The Cube

Zasebna Hiša Glavni izzivi, s katerimi se je soočil oblikovalec, so bili ustvarjanje kakovostne življenjske izkušnje in redefiniranje podobe stanovanjske stavbe v Kuvajtu ob hkratnem vzdrževanju podnebnih in zasebnih potreb, ki jih narekuje arabska kultura. Hiša Cube je štiritočkovna betonska / jeklena konstrukcijska zgradba, ki temelji na seštevanju in odštevanju znotraj kocke in ustvarja dinamično izkušnjo med notranjimi in zunanjimi prostori za uživanje v naravni svetlobi in pokrajinskem pogledu skozi vse leto.

Ime Projekta : The Cube, Ime oblikovalcev : Ahmed Habib, Naročnik ime : Lines.

The Cube Zasebna Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.