Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebna Hiša

The Cube

Zasebna Hiša Glavni izzivi, s katerimi se je soočil oblikovalec, so bili ustvarjanje kakovostne življenjske izkušnje in redefiniranje podobe stanovanjske stavbe v Kuvajtu ob hkratnem vzdrževanju podnebnih in zasebnih potreb, ki jih narekuje arabska kultura. Hiša Cube je štiritočkovna betonska / jeklena konstrukcijska zgradba, ki temelji na seštevanju in odštevanju znotraj kocke in ustvarja dinamično izkušnjo med notranjimi in zunanjimi prostori za uživanje v naravni svetlobi in pokrajinskem pogledu skozi vse leto.

Ime Projekta : The Cube, Ime oblikovalcev : Ahmed Habib, Naročnik ime : Lines.

The Cube Zasebna Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.