Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torba Za Čelado

Toba Tank

Torba Za Čelado Toba ponuja možnost upravljanja z jekleno čelado, ko je vozilo parkirano. Popolnoma vodoodbojni in protibolečini so podloženi, opremljeni z zadrgo, narejeni iz 87% recikliranih / rekuperacijskih materialov ter prenosni z roko, ramo in nahrbtnikom. Toba pozdravlja jet čelado v notranjosti po meri osebnih predmetov. Če nosite čelado, postane oblikovalska torba, udobna in odporna. Kljub temu, da je nosilec, zadrga ostane prilepljena na telo za popolno varnost. Za vse in za vsako priložnost, delovni kontekst (če se premikate na dveh kolesih) in prosti čas. Prvo prevleko za jekleni curek.

Ime Projekta : Toba Tank, Ime oblikovalcev : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Naročnik ime : Toba Tank.

Toba Tank Torba Za Čelado

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.