Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torba Za Čelado

Toba Tank

Torba Za Čelado Toba ponuja možnost upravljanja z jekleno čelado, ko je vozilo parkirano. Popolnoma vodoodbojni in protibolečini so podloženi, opremljeni z zadrgo, narejeni iz 87% recikliranih / rekuperacijskih materialov ter prenosni z roko, ramo in nahrbtnikom. Toba pozdravlja jet čelado v notranjosti po meri osebnih predmetov. Če nosite čelado, postane oblikovalska torba, udobna in odporna. Kljub temu, da je nosilec, zadrga ostane prilepljena na telo za popolno varnost. Za vse in za vsako priložnost, delovni kontekst (če se premikate na dveh kolesih) in prosti čas. Prvo prevleko za jekleni curek.

Ime Projekta : Toba Tank, Ime oblikovalcev : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Naročnik ime : Toba Tank.

Toba Tank Torba Za Čelado

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.