Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformativna Pnevmatika

T Razr

Transformativna Pnevmatika V bližnji prihodnosti je pred vrati razcvet razvoja električnega prevoza. Maxxis kot proizvajalec avtomobilskih delov nenehno razmišlja, kako lahko oblikuje izvedljiv pametni sistem, ki lahko sodeluje v tem trendu in ga celo pomaga pospešiti. T Razr je pametna pnevmatika, razvita za potrebe. Vgrajeni senzorji aktivno zaznavajo različne vozne razmere in zagotavljajo aktivne signale za preoblikovanje pnevmatike. Povečane tekalne plasti se raztezajo in spremenijo kontaktno območje kot odgovor na signal, zato izboljšajo zmogljivost vleke.

Ime Projekta : T Razr, Ime oblikovalcev : Maxxis International Co., Ltd. Cheng Shin Rubber Ind. Co., Ltd., Naročnik ime : Maxxis International Co., Ltd./ Cheng Shin Rubber Ind. Co., Ltd..

T Razr Transformativna Pnevmatika

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.