Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Videoigre

Orfeo and Euridice

Videoigre Dizajn je bil razvit v dveh smereh, prav osrednja točka pa ustvarja razliko med obema nasprotnima frakcijama. Za ljudi je oblikovanje sestavljeno iz dobro opredeljenih in čistih oblik. Izbira strogih in jasnih oblik je funkcionalna za interpretacijo sveta, v katerem se znajdejo protagonisti, popolnoma nasprotujočemu oblikovanju svojih sovražnikov tako po materialih kot oblikah, pravzaprav imajo slednji veliko bolj bionično in deformirano zasnovo.

Ime Projekta : Orfeo and Euridice, Ime oblikovalcev : Paolo Iarossi, Naročnik ime : Paolo Iarossi.

Orfeo and Euridice Videoigre

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.