Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Videoigre

Orfeo and Euridice

Videoigre Dizajn je bil razvit v dveh smereh, prav osrednja točka pa ustvarja razliko med obema nasprotnima frakcijama. Za ljudi je oblikovanje sestavljeno iz dobro opredeljenih in čistih oblik. Izbira strogih in jasnih oblik je funkcionalna za interpretacijo sveta, v katerem se znajdejo protagonisti, popolnoma nasprotujočemu oblikovanju svojih sovražnikov tako po materialih kot oblikah, pravzaprav imajo slednji veliko bolj bionično in deformirano zasnovo.

Ime Projekta : Orfeo and Euridice, Ime oblikovalcev : Paolo Iarossi, Naročnik ime : Paolo Iarossi.

Orfeo and Euridice Videoigre

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.