Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ilustracija

Anubis The Judge

Ilustracija 'Sodnik Anubis'; z analizo zasnove je očitno, da se je oblikovalec osredotočil na primarne značilnosti Anubisa kot ikoničnega simbola starodavne in vidne dobe. Dodal je naslov "Sodnik", ki bo morda prikazal več moči ali moči, ki jo ima lik v svojem dizajnu. Jasno je, da je oblikovalec dodal globino in natančno pozornost geometrijskim simbolom, ki jih je uporabil pri oblikovanju. Vključil je šoker, ovit okoli vratu lika, ki je bil tudi težek po teksturi.

Ime Projekta : Anubis The Judge, Ime oblikovalcev : Najeeb Omar, Naročnik ime : Leopard Arts.

Anubis The Judge Ilustracija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.