Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ilustracija

Anubis The Judge

Ilustracija 'Sodnik Anubis'; z analizo zasnove je očitno, da se je oblikovalec osredotočil na primarne značilnosti Anubisa kot ikoničnega simbola starodavne in vidne dobe. Dodal je naslov "Sodnik", ki bo morda prikazal več moči ali moči, ki jo ima lik v svojem dizajnu. Jasno je, da je oblikovalec dodal globino in natančno pozornost geometrijskim simbolom, ki jih je uporabil pri oblikovanju. Vključil je šoker, ovit okoli vratu lika, ki je bil tudi težek po teksturi.

Ime Projekta : Anubis The Judge, Ime oblikovalcev : Najeeb Omar, Naročnik ime : Leopard Arts.

Anubis The Judge Ilustracija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.