Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lobi Prostor

Liantan Shi

Lobi Prostor Z veliko kiparsko obliko spremenite prostor in ustvarite vizualni fokus Najprej naredite velik ukrivljen strop z lesno teksturo na vhodni višini in na dnu krivulje oblikujte podlago. Nato je na desni strani steber gredi okrašen v elipso, površino pa obdajajo trije cvetni listi lotosa. V vizualni izkušnji je kot "brstični lotos", ki nosi celoten prostor v preddverju.

Ime Projekta : Liantan Shi, Ime oblikovalcev : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naročnik ime : B.P.S design.

Liantan Shi Lobi Prostor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.