Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lobi Prostor

Liantan Shi

Lobi Prostor Z veliko kiparsko obliko spremenite prostor in ustvarite vizualni fokus Najprej naredite velik ukrivljen strop z lesno teksturo na vhodni višini in na dnu krivulje oblikujte podlago. Nato je na desni strani steber gredi okrašen v elipso, površino pa obdajajo trije cvetni listi lotosa. V vizualni izkušnji je kot "brstični lotos", ki nosi celoten prostor v preddverju.

Ime Projekta : Liantan Shi, Ime oblikovalcev : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naročnik ime : B.P.S design.

Liantan Shi Lobi Prostor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.