Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

EL Residence

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše EL Residence je bil navdih zasnovan z novo mero kreativnosti s pomočjo teksture in materialov, z zasnovo, ki se osredotoča na prilagojene postavitve. Krepka in zrela tema je postala glavna oblikovalska ideja s pridihom žive barve in ukrivljenega oblikovalskega elementa, da bi omehčala primarni oblikovalski pristop. Za celoten oblikovalski pristop se uporabljajo materiali, kot so krom, kovinski elementi, naravni kamni in marmor, ženstveni elementi v obliki ornamentov in pohištva v organski obliki pa so vgrajeni, da uravnotežijo moško vibracijo in osvetlijo notranji prostor .

Ime Projekta : EL Residence, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Chaos Design Studio.

EL Residence Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.