Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

EL Residence

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše EL Residence je bil navdih zasnovan z novo mero kreativnosti s pomočjo teksture in materialov, z zasnovo, ki se osredotoča na prilagojene postavitve. Krepka in zrela tema je postala glavna oblikovalska ideja s pridihom žive barve in ukrivljenega oblikovalskega elementa, da bi omehčala primarni oblikovalski pristop. Za celoten oblikovalski pristop se uporabljajo materiali, kot so krom, kovinski elementi, naravni kamni in marmor, ženstveni elementi v obliki ornamentov in pohištva v organski obliki pa so vgrajeni, da uravnotežijo moško vibracijo in osvetlijo notranji prostor .

Ime Projekta : EL Residence, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Chaos Design Studio.

EL Residence Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.