Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

EL Residence

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše EL Residence je bil navdih zasnovan z novo mero kreativnosti s pomočjo teksture in materialov, z zasnovo, ki se osredotoča na prilagojene postavitve. Krepka in zrela tema je postala glavna oblikovalska ideja s pridihom žive barve in ukrivljenega oblikovalskega elementa, da bi omehčala primarni oblikovalski pristop. Za celoten oblikovalski pristop se uporabljajo materiali, kot so krom, kovinski elementi, naravni kamni in marmor, ženstveni elementi v obliki ornamentov in pohištva v organski obliki pa so vgrajeni, da uravnotežijo moško vibracijo in osvetlijo notranji prostor .

Ime Projekta : EL Residence, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Chaos Design Studio.

EL Residence Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.