Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Objekt Za Testiranje Vina

Grapevine House

Objekt Za Testiranje Vina Hiša vinske trte v obliki abstraktnega grozdja, ki je skoraj brezplačno v čakanju okoli vinograda. Njegov glavni nosilni element, ustvarjen s pomočjo digitalno izdelanega stolpca, predstavlja spomin na staro korenino vinske trte. Prostor hiše Grapevine neprekinjeno je odprt v vseh smereh in omogoča takojšnjo krajinsko doživetje vinograda. Na ta način je treba omogočiti vizualno izboljšanje okusa vseh preizkusnih vin.

Ime Projekta : Grapevine House, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : Winemaker Association.

Grapevine House Objekt Za Testiranje Vina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.