Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Objekt Za Testiranje Vina

Grapevine House

Objekt Za Testiranje Vina Hiša vinske trte v obliki abstraktnega grozdja, ki je skoraj brezplačno v čakanju okoli vinograda. Njegov glavni nosilni element, ustvarjen s pomočjo digitalno izdelanega stolpca, predstavlja spomin na staro korenino vinske trte. Prostor hiše Grapevine neprekinjeno je odprt v vseh smereh in omogoča takojšnjo krajinsko doživetje vinograda. Na ta način je treba omogočiti vizualno izboljšanje okusa vseh preizkusnih vin.

Ime Projekta : Grapevine House, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : Winemaker Association.

Grapevine House Objekt Za Testiranje Vina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.