Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žlica, Darilo

Naming Spoon

Žlica, Darilo Žlica „Poimenovanje“ je nastala iz potrebe, da bi ponudili sodobno in priljubljeno alternativo tradicionalnemu krščanskemu darilu z žlico. Želel sem ustvariti žlico, ki bi jo lahko prilagodili in jo poimenovali kot "poimenovanje žlica". Poimenovanje slovesnosti, je v zadnjem času vse bolj priljubljeno. Želel sem ustvariti predmet, imenovano »žlica«, ki bo podeljen na slovesnosti poimenovanja ali krščanju. Vsaka »žlica za poimenovanje« je edinstvena in jo lahko personaliziramo s prejemnim rojstnim kamnom ter inicializiram in jo lahko predstavimo kot dediščino za družine dediščina.

Ime Projekta : Naming Spoon, Ime oblikovalcev : Katherine Alexandra Brunacci, Naročnik ime : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Žlica, Darilo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.