Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žlica, Darilo

Naming Spoon

Žlica, Darilo Žlica „Poimenovanje“ je nastala iz potrebe, da bi ponudili sodobno in priljubljeno alternativo tradicionalnemu krščanskemu darilu z žlico. Želel sem ustvariti žlico, ki bi jo lahko prilagodili in jo poimenovali kot "poimenovanje žlica". Poimenovanje slovesnosti, je v zadnjem času vse bolj priljubljeno. Želel sem ustvariti predmet, imenovano »žlica«, ki bo podeljen na slovesnosti poimenovanja ali krščanju. Vsaka »žlica za poimenovanje« je edinstvena in jo lahko personaliziramo s prejemnim rojstnim kamnom ter inicializiram in jo lahko predstavimo kot dediščino za družine dediščina.

Ime Projekta : Naming Spoon, Ime oblikovalcev : Katherine Alexandra Brunacci, Naročnik ime : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Žlica, Darilo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.