Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žlica, Darilo

Naming Spoon

Žlica, Darilo Žlica „Poimenovanje“ je nastala iz potrebe, da bi ponudili sodobno in priljubljeno alternativo tradicionalnemu krščanskemu darilu z žlico. Želel sem ustvariti žlico, ki bi jo lahko prilagodili in jo poimenovali kot "poimenovanje žlica". Poimenovanje slovesnosti, je v zadnjem času vse bolj priljubljeno. Želel sem ustvariti predmet, imenovano »žlica«, ki bo podeljen na slovesnosti poimenovanja ali krščanju. Vsaka »žlica za poimenovanje« je edinstvena in jo lahko personaliziramo s prejemnim rojstnim kamnom ter inicializiram in jo lahko predstavimo kot dediščino za družine dediščina.

Ime Projekta : Naming Spoon, Ime oblikovalcev : Katherine Alexandra Brunacci, Naročnik ime : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Žlica, Darilo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.