Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Morskih Sadežev

PURE

Embalaža Morskih Sadežev Koncept te nove proizvodne vrstice je "Brez." Preprosto povedano, ustvarili smo nenavadno sproščen dizajn. Običajno za mlete morske jedi so temne in pretesne embalaže, naša zasnova je "brez" kakršnega koli optičnega predstikalnega materiala. Po drugi strani pa je asortiman tudi za alergike in občutljive na hrano ljudi. Tako se zdi skoraj namerno nekakšna medicinska. Prodaja se je začela januarja 2013 in je izjemno uspešna. Povratne informacije maloprodajnega podjetja so: Zelo dolgo smo čakali na dober in dobro premišljen koncept. Stranka bo všeč.

Ime Projekta : PURE, Ime oblikovalcev : Bettina Gabriel, Naročnik ime : gabriel design team – Hamburg.

PURE Embalaža Morskih Sadežev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.