Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Morskih Sadežev

PURE

Embalaža Morskih Sadežev Koncept te nove proizvodne vrstice je "Brez." Preprosto povedano, ustvarili smo nenavadno sproščen dizajn. Običajno za mlete morske jedi so temne in pretesne embalaže, naša zasnova je "brez" kakršnega koli optičnega predstikalnega materiala. Po drugi strani pa je asortiman tudi za alergike in občutljive na hrano ljudi. Tako se zdi skoraj namerno nekakšna medicinska. Prodaja se je začela januarja 2013 in je izjemno uspešna. Povratne informacije maloprodajnega podjetja so: Zelo dolgo smo čakali na dober in dobro premišljen koncept. Stranka bo všeč.

Ime Projekta : PURE, Ime oblikovalcev : Bettina Gabriel, Naročnik ime : gabriel design team – Hamburg.

PURE Embalaža Morskih Sadežev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.