Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Morskih Sadežev

PURE

Embalaža Morskih Sadežev Koncept te nove proizvodne vrstice je "Brez." Preprosto povedano, ustvarili smo nenavadno sproščen dizajn. Običajno za mlete morske jedi so temne in pretesne embalaže, naša zasnova je "brez" kakršnega koli optičnega predstikalnega materiala. Po drugi strani pa je asortiman tudi za alergike in občutljive na hrano ljudi. Tako se zdi skoraj namerno nekakšna medicinska. Prodaja se je začela januarja 2013 in je izjemno uspešna. Povratne informacije maloprodajnega podjetja so: Zelo dolgo smo čakali na dober in dobro premišljen koncept. Stranka bo všeč.

Ime Projekta : PURE, Ime oblikovalcev : Bettina Gabriel, Naročnik ime : gabriel design team – Hamburg.

PURE Embalaža Morskih Sadežev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.