Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Interaktivni

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktivni MinYen Hsieh je nagrajen interaktivni oblikovalec in kreativni tehnolog, osredotočen na vizualno / interaktivno oblikovanje za različne platforme, ki trenutno prebivajo v New Yorku. Običajno delam na vrsti raziskovalnih idej in konceptov, ki so različnih trajanja in pomena. Moja dela odražajo moje koncepte z različnimi interaktivnimi načini pripovedovanja zgodb. Ko bodo uporabniki šli skozi moj interaktivni svet, bodo spoznali koncept, ki ga pripovedujem, in ustvarili svoje zgodbe in spomine.

Ime Projekta : MinYen Hsieh Portfolio, Ime oblikovalcev : MinYen Hsieh, Naročnik ime : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktivni

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.