Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Interaktivni

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktivni MinYen Hsieh je nagrajen interaktivni oblikovalec in kreativni tehnolog, osredotočen na vizualno / interaktivno oblikovanje za različne platforme, ki trenutno prebivajo v New Yorku. Običajno delam na vrsti raziskovalnih idej in konceptov, ki so različnih trajanja in pomena. Moja dela odražajo moje koncepte z različnimi interaktivnimi načini pripovedovanja zgodb. Ko bodo uporabniki šli skozi moj interaktivni svet, bodo spoznali koncept, ki ga pripovedujem, in ustvarili svoje zgodbe in spomine.

Ime Projekta : MinYen Hsieh Portfolio, Ime oblikovalcev : MinYen Hsieh, Naročnik ime : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktivni

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.