Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Interaktivni

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktivni MinYen Hsieh je nagrajen interaktivni oblikovalec in kreativni tehnolog, osredotočen na vizualno / interaktivno oblikovanje za različne platforme, ki trenutno prebivajo v New Yorku. Običajno delam na vrsti raziskovalnih idej in konceptov, ki so različnih trajanja in pomena. Moja dela odražajo moje koncepte z različnimi interaktivnimi načini pripovedovanja zgodb. Ko bodo uporabniki šli skozi moj interaktivni svet, bodo spoznali koncept, ki ga pripovedujem, in ustvarili svoje zgodbe in spomine.

Ime Projekta : MinYen Hsieh Portfolio, Ime oblikovalcev : MinYen Hsieh, Naročnik ime : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktivni

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.