Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) edinstvena zasnova 2) široka uporaba nerjavečega jekla 3) ročno pihano steklo, oblikovano za največji kontakt dima / tekočine 4) brizgalna na vrhu tesnila za še več stika dima / tekočine 5) ventil lahko zamenjate z drugo cevjo 6) posoda za tobak je oblikovana za daljši dim, vendar preprečuje, da bi se tobak pregreval, tobaka ni treba obremenjevati 7) vsi priključki so vijačni in neprepustni; brez nevarnosti rjavenja ali gnitja, silikon ne absorbira arom

Ime Projekta : Shapes hookah, Ime oblikovalcev : Shapes, Forta Group llc, Naročnik ime : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.