Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) edinstvena zasnova 2) široka uporaba nerjavečega jekla 3) ročno pihano steklo, oblikovano za največji kontakt dima / tekočine 4) brizgalna na vrhu tesnila za še več stika dima / tekočine 5) ventil lahko zamenjate z drugo cevjo 6) posoda za tobak je oblikovana za daljši dim, vendar preprečuje, da bi se tobak pregreval, tobaka ni treba obremenjevati 7) vsi priključki so vijačni in neprepustni; brez nevarnosti rjavenja ali gnitja, silikon ne absorbira arom

Ime Projekta : Shapes hookah, Ime oblikovalcev : Shapes, Forta Group llc, Naročnik ime : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.