Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) edinstvena zasnova 2) široka uporaba nerjavečega jekla 3) ročno pihano steklo, oblikovano za največji kontakt dima / tekočine 4) brizgalna na vrhu tesnila za še več stika dima / tekočine 5) ventil lahko zamenjate z drugo cevjo 6) posoda za tobak je oblikovana za daljši dim, vendar preprečuje, da bi se tobak pregreval, tobaka ni treba obremenjevati 7) vsi priključki so vijačni in neprepustni; brez nevarnosti rjavenja ali gnitja, silikon ne absorbira arom

Ime Projekta : Shapes hookah, Ime oblikovalcev : Shapes, Forta Group llc, Naročnik ime : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.