Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Poslovna Stavba

FLOW LINE

Poslovna Stavba Prostor na mestu je zaradi zunanje stene stavbe nepravilen in ukrivljen. Zato oblikovalec v tem primeru uporablja koncept pretočnih linij z upanjem, da ustvari občutek pretoka in se končno pretvori v tekoče črte. Najprej smo porušili zunanjo steno, ki meji na javni koridor, in uporabili tri funkcijska območja, za kroženje treh območij smo uporabili pretočni vod, dotočni vod pa je tudi vhod na zunanjo stran. Podjetje je razdeljeno na pet oddelkov, za predstavitev pa uporabljamo pet vrstic.

Ime Projekta : FLOW LINE, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : .

FLOW LINE Poslovna Stavba

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.