Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Poslovna Stavba

FLOW LINE

Poslovna Stavba Prostor na mestu je zaradi zunanje stene stavbe nepravilen in ukrivljen. Zato oblikovalec v tem primeru uporablja koncept pretočnih linij z upanjem, da ustvari občutek pretoka in se končno pretvori v tekoče črte. Najprej smo porušili zunanjo steno, ki meji na javni koridor, in uporabili tri funkcijska območja, za kroženje treh območij smo uporabili pretočni vod, dotočni vod pa je tudi vhod na zunanjo stran. Podjetje je razdeljeno na pet oddelkov, za predstavitev pa uporabljamo pet vrstic.

Ime Projekta : FLOW LINE, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : .

FLOW LINE Poslovna Stavba

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.