Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Mr Woo

Logotip Gospod Woo ima dvojni pomen: Prvi namen je obljuba za samouresničitev, ki se odraža v Zenu. Drug vidik je splošen odnos do življenja, kot pri „pravilnih odločitvah“. V tem duhu si človek izbere, kaj mu je všeč. Gospod Woo daje ljudem vtis, kako uresničujejo sebe, samozavestno, izobraženo, kulturno in šaljivo. Posledično je bil narejen gospod Woo, maskota, ki je šaljiva, samozavestna in briljantna. G. Woo ljudi opominja na rezanje tjulnjev - tradicionalno obliko umetnosti, ki izvira iz Kitajske - ki izraža kitajsko estetiko in kulturo.

Ime Projekta : Mr Woo, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Mr. Woo.

Mr Woo Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.