Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Mr Woo

Logotip Gospod Woo ima dvojni pomen: Prvi namen je obljuba za samouresničitev, ki se odraža v Zenu. Drug vidik je splošen odnos do življenja, kot pri „pravilnih odločitvah“. V tem duhu si človek izbere, kaj mu je všeč. Gospod Woo daje ljudem vtis, kako uresničujejo sebe, samozavestno, izobraženo, kulturno in šaljivo. Posledično je bil narejen gospod Woo, maskota, ki je šaljiva, samozavestna in briljantna. G. Woo ljudi opominja na rezanje tjulnjev - tradicionalno obliko umetnosti, ki izvira iz Kitajske - ki izraža kitajsko estetiko in kulturo.

Ime Projekta : Mr Woo, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Mr. Woo.

Mr Woo Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.