Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Mr Woo

Logotip Gospod Woo ima dvojni pomen: Prvi namen je obljuba za samouresničitev, ki se odraža v Zenu. Drug vidik je splošen odnos do življenja, kot pri „pravilnih odločitvah“. V tem duhu si človek izbere, kaj mu je všeč. Gospod Woo daje ljudem vtis, kako uresničujejo sebe, samozavestno, izobraženo, kulturno in šaljivo. Posledično je bil narejen gospod Woo, maskota, ki je šaljiva, samozavestna in briljantna. G. Woo ljudi opominja na rezanje tjulnjev - tradicionalno obliko umetnosti, ki izvira iz Kitajske - ki izraža kitajsko estetiko in kulturo.

Ime Projekta : Mr Woo, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Mr. Woo.

Mr Woo Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.