Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Angel Named Mother

Ogrlica Ogrlica Angel Nameed Mother, ki jo je navdihnila materinska ljubezen, je zasnovana ob materinskem dnevu. Namen takšnega nepozabnega oblikovanja je spominjanje duhovnih vrednot mater in izzivanje ljubimcev z ogledom tega dragocenega večnega predmeta. To neenakomerno ogrlico lahko predstavimo materi, ženi, hčerki ali ljubici, da bi vzbudili občutek biti mati.

Ime Projekta : Angel Named Mother, Ime oblikovalcev : Alireza Asadi, Naročnik ime : AR.A.

Angel Named Mother Ogrlica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.