Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Angel Named Mother

Ogrlica Ogrlica Angel Nameed Mother, ki jo je navdihnila materinska ljubezen, je zasnovana ob materinskem dnevu. Namen takšnega nepozabnega oblikovanja je spominjanje duhovnih vrednot mater in izzivanje ljubimcev z ogledom tega dragocenega večnega predmeta. To neenakomerno ogrlico lahko predstavimo materi, ženi, hčerki ali ljubici, da bi vzbudili občutek biti mati.

Ime Projekta : Angel Named Mother, Ime oblikovalcev : Alireza Asadi, Naročnik ime : AR.A.

Angel Named Mother Ogrlica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.