Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Angel Named Mother

Ogrlica Ogrlica Angel Nameed Mother, ki jo je navdihnila materinska ljubezen, je zasnovana ob materinskem dnevu. Namen takšnega nepozabnega oblikovanja je spominjanje duhovnih vrednot mater in izzivanje ljubimcev z ogledom tega dragocenega večnega predmeta. To neenakomerno ogrlico lahko predstavimo materi, ženi, hčerki ali ljubici, da bi vzbudili občutek biti mati.

Ime Projekta : Angel Named Mother, Ime oblikovalcev : Alireza Asadi, Naročnik ime : AR.A.

Angel Named Mother Ogrlica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.