Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sladkorne Kocke

Two spoons of sugar

Sladkorne Kocke Uživanje čaja ali pitje kave ni samo za potešenje žeje. To je slovesnost razvajanja in delitve. Dodajanje sladkorja v kavo ali čaj bi bilo lahko tako enostavno, kot se spomnite rimskih številk! Ne glede na to, ali potrebujete eno žlico sladkorja ali dve ali tri, morate preprosto izbrati eno od treh številk, narejenih iz sladkorja, in jo popeči v svoji vroči / hladni pijači. Eno dejanje in vaš namen je rešen. Brez žlice, brez merjenja, to postane tako preprosto.

Wc Za Pse

PoLoo

Wc Za Pse PoLoo je avtomatsko stranišče, ki psom pomaga v miru, tudi ko je zunaj slabo vreme. Poleti 2008 je med jadralskimi počitnicami s tremi družinskimi psi Eliana Reggiori, usposobljena mornarka, zasnovala PoLoo. S prijateljem Adnanom Al Malehom sta zasnovala nekaj, kar bo pomagalo ne le kakovosti življenja psov, ampak tudi izboljšati lastnike, ki so starejši ali invalidi in ne morejo v zimskem obdobju priti iz hiše. Je avtomatska, izogibajte se vonju in je enostavna za prevoz, čiščenje in idealna za tiste, ki živijo v stanovanjih, za lastnike avtodomov in čolnov, hotele in letovišča.

Hiša Za Ptice

Domik Ptashki

Hiša Za Ptice Zaradi monotonega življenjskega sloga in pomanjkanja trajnostne interakcije z Naravo človek živi v stanju nenehnega razpada in notranjega nezadovoljstva, ki mu ne omogoča, da bi užival življenje v največji možni meri. To je mogoče določiti s širjenjem meja dojemanja in pridobivanjem novih izkušenj interakcije človek-narava. Zakaj ptice? Njihovo petje pozitivno vpliva na človekovo duševno zdravje, tudi ptice ščitijo okolje pred insekti škodljivci. Projekt Domik Ptashki je priložnost, da ustvarite koristno sosesko in se preizkusite v vlogi ornitologa z opazovanjem in skrbjo za ptice.

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov

Puro

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov Cilj oblikovalca je bil rešiti težave pri vzgoji psov z enim osebam. Anksiozne motnje pasjih živali in fiziološke težave izvirajo iz daljšega obdobja odsotnosti oskrbovancev. Oskrbniki so si zaradi majhnih življenjskih površin delili življenjsko okolje s sosednjimi živalmi, kar povzroča sanitarne težave. Oblikovalec, ki je navdihnjen iz bolečinskih točk, je ustvaril skrbnega robota, ki se 1. igra in sodeluje z živalmi, ki jih spremljajo, z metanjem priboljškov, 2. čisti prah in drobtine po dejavnostih v zaprtih prostorih in 3. prevzame vonjave in dlako, ko živali spremljevalke počivaj.

Modul Za Mačje Pohištvo

Polkota

Modul Za Mačje Pohištvo Če imate mačko, ste najverjetneje imeli vsaj dve od teh treh težav, ko ste izbirali dom zanjo: pomanjkanje estetike, trajnosti in udobja. Toda ta obesek modul rešuje te težave s kombiniranjem treh dejavnikov: 1) Minimalizem zasnove: preprostost oblike in spremenljivost barvnega oblikovanja; 2) okolju prijazen: lesni odpadki (žagovina, sekanci) so varni za zdravje mačk in lastnika; 3) Univerzalnost: moduli so kombinirani med seboj, kar vam omogoča, da v svojem domu ustvarite ločeno stanovanje za mačke.

Pasja Ovratnica

Blue

Pasja Ovratnica To ni samo pasja ovratnica, ampak pasja ovratnica s snemljivo ogrlico. Frida uporablja kakovostno usnje s trdnim medenino. Pri oblikovanju tega kosa je morala upoštevati preprost varen način pritrditve ogrlice, medtem ko pes nosi ovratnico. Ovratnica je morala imeti tudi razkošen občutek brez ogrlice. Lastnik lahko s to zasnovo, snemljivo ogrlico, krasi svojega psa, kadar želi.